WorkshopsSerigrafikurser, workshops og polterabendarrangementer, hvor alle kan være med

Vi tilbyder kurser, workshops og polterabendsarrangementer, hvor du arbejder med at fremstille flotte og gennemførte serigrafibilleder.

Varighed og pris:
  • En workshop varer 2,5-3 timer og koster 350 kr. pr. deltager. 
  • Et kursus løber over to kurusgange á 2,5 timer hver og koster 600 kr. pr. deltager.
Datoer for kurser kommer på hjemmesiden løbende.
Workshops og polterabendarrangementer afholdes på forespørgsel.


                                                       Hvad er inkluderet i prisen:

Vi serverer kaffe, the og kage til, som er inkluderet i prisen.
Under kurser og workshops er der mulighed for at sidde i sofaarrangementerne og hygge sig, når man er færdig med sit serigrafibillede, eller blot har lyst til en lille pause.
Vi instruerer i brugen af materialerne og holder et lille oplæg om farver og komposition, inden I får lov til selv at kaste jer over at serigrafere. Der kræves ingen forhåndskundskaber – alle kan være med. Undervejs sørger vi for, at der hele tiden er friske serigrafirammer klar til brug og giver gerne gode råd til arbejdet med værkerne, hvis det ønskes.

Vi ligger inde med serigrafirammer med 80 forskellige motiver i alle kategorier, så det skulle være muligt at finde noget for enhver smag. Vi udvider og opdaterer løbende vores rammesamling.

Inkluderet i prisen er maling og 4 lærreder á 20cmx20cm pr. kursist og 2 lærreder a 20cmx20cm pr. workshopdeltager. 

Ved polterabendarrangementer har hver enkelt deltager således  muligheden for at producere to serigrafibilleder, så det er muligt fx at samle et billede fra hver deltager ind, som kan bruges i et stort fælles billede til bruden eller blot gives enkeltvis, samtidig med, at der også er mulighed for at hver enkelt deltager kan få et af sine egne værker med hjem.

Yderligere lærreder kan tilkøbes, ligesom det også er muligt at medbringe egne malerier, som man vil serigrafere på (prisen er dog fast).


Hvor holdes arrangementerne:

Vores workshops bliver afholdt i Stinas atelier i Roskilde Vest (10 min. med bus fra Roskilde station).


Tilmelding og kontakt på kreativpolterabend@gmail.com